Halloween Is My Favourite Holiday

Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
Breadcrumb Abstract Shape
  • User Avataradmin
  • 24 Oct, 2019
  • 0 Comments
  • 10 Mins Read

Halloween Is My Favourite Holiday

HALLOWEEN IS MY FAVOURITE HOLIDAY

Halloween is my favourite holiday because of the many fantasy aspects that surround it, the fun events that can be carried out, and the joy on children’s faces as they trick or treat. Halloween offers a day of escape, fantasy and elation. Even as an adult, I love the idea of dressing up and becoming someone else, if just for one night. The idea of fantasy, where anything goes, is what sparks my interest. Being able to create a character that is not only believable, but one that I embody, brings me a sense of accomplishment, as I go through the process. I also have great memories from my childhood, of my mother helping me to decide which character I was to be. I now take that one step further, and look for characters that I know I can fit into. Whether I buy my costume, or come up with it on my own, does not really matter, it is the character and how you embody it, on that night, that becomes special.

Once you are all dressed up, it is where you go, that really gets fun. Whether it is a party, haunted house, or out sightseeing the coolest decorated houses on the block, there is fun to be had, while in costume. Some take their decorating to a new level, making it realistic and scary, presenting the viewing public with awe-inspiring creativity. In itself, it is an event, something to remember. Haunted houses abound, trying to out do one another in scaring the viewers better than the last one. With the advent of special effects, they get extremely realistic in their approach, and for someone who likes a thrill, this is the best thing out there. And then there are the parties, and costume contests, that make working on your costume really hard, something to remember. Depending on where a party is held, often times, there will be costume contests, and winning one gives you bragging rights for the year. Even if there is no prize offered, just to be able to say that you were the most creative, is a prize in itself. Then there is the food and drinks, that for some inventive people, are both spooky and fun to eat. Seeing how creative a host can be, while offering a myriad of eerie looking foods, is a lot of fun. I also love the decorations that some party host (esses) are able to come up with. Looking around to see a normal home, turned upside down with spider webs, witches hats, skeletons in unexpected places, makes walking around the party, that much more fun. You never know when someone is going to jump out at you, and make you drop your drink or your plate, because you were not expecting it.

However, the most fun that I have, is in watching the faces of the children I know, as they trick or treat. Seeing the excitement, as each door is opened, and a person brings out a treat of candy for them, is so much fun. Watching a child get dressed up to head out, as they realize that they are going to get candy and see some really cool homes, can bring the simplest of joys. This holiday, really, is for them. Having them switch their mind three, four and five times, on what costume they want to wear; hearing them talk about all the candy they are going to get, and how cool that house on the block was last year, what they think they might see this year, brings a lightness to the heart. Knowing that the exhaustion at the end of the night, was in creating a special memory for them, makes it all worth it.It is for these reasons, that I find Halloween is my favorite holiday. There is so much to be said for a day that can bring fantasy to life, offer fun and companionship through events, and bring children a happiness for something so simple, candy, that makes it fun and exhilarating. Halloween, will always be my favorite holiday, for the joy it brings.

BÀI DỊCH 

HALLOWEEN – LỄ HỘI TÔI YÊU THÍCH

Halloween là ngày lễ yêu thích của tôi bởi bản thân nó có quá nhiều điều thú vị, các sự kiện giả tưởng được diễn ra và cả niềm vui trên khuôn mặt của những đứa trẻ khi chúng chơi trò “Trick or treat” nữa. Halloween là một ngày để chạy trốn, tưởng tượng và phấn chấn. Ngay cả khi đã trưởng thành, tôi vẫn thích ý tưởng mặc quần áo và trở thành người khác, dù chỉ trong một đêm. Ý tưởng về sự tưởng tượng, nơi mọi thứ diễn ra, là điều làm tôi hứng thú. Có thể trải qua cả một quá trình như tạo ra một nhân vật không chỉ đáng tin, mà là một nhân vật tôi thể hiện. Lễ hội cũng khiến tôi nhớ tới những kỷ niệm tuyệt vời từ thời thơ ấu, mẹ giúp tôi quyết định sẽ trở thành nhân vật nào. Bây giờ tôi tiến thêm một bước nữa và tìm kiếm những nhân vật mà tôi biết mình có thể phù hợp. Cho dù tôi mua trang phục hoặc tự mình mặc nó, không quan trọng, đó là tính cách và cách bạn thể hiện nó, vào đêm đó, điều đó trở nên đặc biệt.

Một khi bạn đã hoá trang thì đó cũng trở thành nơi bạn đến, điều đó thực sự rất thú vị. Cho dù đó là một bữa tiệc, ngôi nhà ma ám hoặc ra ngoài tham quan những ngôi nhà được trang trí đẹp nhất khu vực thì vẫn có nhiều niềm vui trong khi hoá trang. Một số người đưa việc trang trí của mình lên một tầm cao mới, làm cho nó thực tế và đáng sợ, trình diễn cho công chúng xem với sự sáng tạo đầy cảm hứng. Trong chính nó, nó là một sự kiện, một cái gì đó để nhớ. Những ngôi nhà ma ám đầy rẫy, cố gắng làm cho nhau sợ hãi người xem hơn người cuối cùng. Với sự ra đời của các hiệu ứng đặc biệt, họ trở nên cực kỳ thực tế trong cách tiếp cận của họ, và đối với một người thích cảm giác mạnh, đây là điều tốt nhất ngoài kia. Và sau đó là các bữa tiệc, và các cuộc thi trang phục, khiến cho việc thực hiện trang phục của bạn thực sự khó khăn, một điều cần nhớ. Thường xuyên tổ chức một bữa tiệc, thường sẽ có các cuộc thi trang phục và giành chiến thắng cho bạn quyền khoe khoang cả năm. Ngay cả khi không có giải thưởng nào, chỉ cần có thể nói rằng bạn là người sáng tạo nhất, thì đó cũng là một giải thưởng rồi. Sau đó, có thức ăn và đồ uống, mà đối với một số người sáng tạo, vừa ma quái vừa vui vẻ để ăn. Xem làm thế nào một chủ nhà có thể sáng tạo, trong khi cung cấp vô số thực phẩm trông kỳ lạ, là rất nhiều niềm vui. Tôi cũng thích những đồ trang trí mà một số chủ tiệc có thể nghĩ ra. Nhìn xung quanh để thấy một ngôi nhà bình thường, đảo lộn với mạng nhện, mũ phù thủy, bộ xương ở những nơi không ngờ tới, khiến việc đi dạo quanh bữa tiệc trở nên thú vị hơn nhiều. Bạn không bao giờ biết khi nào ai đó sẽ nhảy ra khỏi bạn, và khiến bạn bỏ đồ uống hoặc đĩa của bạn, bởi vì bạn không mong đợi nó.

Tuy nhiên, điều thú vị nhất mà tôi có là nhìn khuôn mặt của những đứa trẻ mà tôi biết, khi chúng chơi trò “Trick or treat”. Nhìn thấy sự phấn khích khi mỗi cánh cửa được mở ra và một người mang ra một loại kẹo cho chúng, thật là thú vị. Ngắm nhìn một đứa trẻ mặc quần áo ra ngoài, vì chúng nhận ra rằng chúng sẽ nhận được kẹo và thấy một số ngôi nhà thực sự mát mẻ, có thể mang lại niềm vui đơn giản nhất. Kỳ nghỉ này, thực sự, là dành cho mọi người. Để chuyển tâm trí của họ ba, bốn và năm lần, về trang phục họ muốn mặc; nghe họ nói về tất cả những viên kẹo họ sẽ nhận được, và ngôi nhà trên khối đó tuyệt như thế nào vào năm ngoái, những gì họ nghĩ họ có thể thấy trong năm nay, mang đến một sự nhẹ nhàng cho trái tim. Biết rằng sự mệt mỏi vào cuối đêm, là tạo ra một kỷ niệm đặc biệt cho họ, khiến tất cả đều đáng giá. Chính vì những lý do này, Halloween là ngày lễ yêu thích của tôi. Có rất nhiều điều để nói về một ngày có thể mang lại sự tưởng tượng cho cuộc sống, mang lại niềm vui và sự đồng hành thông qua các sự kiện và mang lại cho trẻ em niềm hạnh phúc vì một thứ gì đó thật đơn giản, kẹo, khiến nó trở nên thú vị và phấn khích. Halloween sẽ luôn là ngày lễ yêu thích của tôi, vì niềm vui mà nó mang lại.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *